perjantai 26. heinäkuuta 2019

Väli

Jompikumpi blogini lukijoista lieneekin jo huomannut, ettei ole saanut hetkeen uutta luettavaa tällä sivustolle. Muilla sivustoilla varmaan onkin ollut (luettavaa).
Nyt täten ilmoitan että tauko tulee olemaan ohi.

Seuravaa taukoa ei vielä ole suunnitteilla, mutta toisaalta eipä edellämainittukaan ollut. Että en minä siitä päätäni pantiksi laittaisi. Siis siittä että uutta taukoa ei heti kohta tule. Ei tässä kuule mitään julkaisuaikatauluja tartte noudattaa, tämä on harrastus!!! Ihan voi niitten omien tekemättömien puhdetöidensä pariin palata, jos tulee aika pitkäksi uutta postausta odotellessa. Ja mikä niissä vanhoissa on vikana! Uutta pitää aina olla. Ihme kaahotusta sen tuoreimman tapauksen perässä. Ennen oli sentään nostagista.

Mutta nii, seuraavassa blogitekstissäni tulee sitten katsojakysymys, että valmistautukaa sitten taas semmoiseen interaktiiviseen kohtaan siinä, mutta se ei ole mikään vaikea, kuten että pitäisi oma nimi sanoa ekalla kertaa uudessa luokassa ja vähän kertoo ittestä, tai muuta minkä eteen tarttee jännittää, vaan ihan semmoinen vaan small talk -juttu. Kommentoineiden kesken arvotaan sitten tuttuun tapaan palkintoja, että ihan sillä.

Tässä ei nytte ole minkään kuvaa, kun tämä oli vaan tämmöinen niinkun ilmoitustaululappu, ei niissä yleensä mitään (julkaisukelpoisia) kuvia tuppaa olemaan.
Tupata on hauska sana. Käyttäkää sitä.

2 kommenttia: